Ajungem MARI la Femei pe Matasari 2015!

Ajungem MARI s-a nascut anul trecut in ultima seara de Femei pe Matasari, asa ca pentru noi a fost minunat sa putem sarbatori un an de educatie prin joc in strada.

Tema de anul acesta a fost “Cum ai schimba educatia din scoala?” si am primit tot felul de idei, majoritatea deja aplicate de minunatii voluntari Ajungem MARI. Scopul a fost sa ii facem pe participanti sa constientizeze ca inca e mare nevoie de schimbare si de oameni deschisi care sa ii formeze pe copii.

Ne-am invitat vizitatorii sa isi schimbe poza din clasa I, cea clasica la harta, cu pampoane si abecedar, si sa o transfere intr-un cadru unde se incurajeaza creativitatea, gandirea critica si libertatea de exprimare si se pune accent pe alegerile copilului si activitati practice.

Am lansat si o invitatie la voluntariat, festivalul avand loc chiar inaintea termenului limita de inscriere la voluntariat. Pentru copii mai mici si mai mari, am continuat atelierele de pictat farfurii. Avem acum o colectie grozava!

Multumim, Femei pe Matasari! Ne-am simtit grozav si anul acesta! Multumim vizitatorilor si participantilor la proiect si mult multumiri voluntarilor!

Mai multe fotografii de la eveniment aici: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.501193156703138.1073741897.320001768155612&type=3

To Top