Ajungem MARI la Raiffeisen Bucharest International Marathon!

La Raiffeisen Bucharest International Marathon va invitam sa sustineti extinderea in tara a programului educational Ajungem MARI pentru copiii institutionalizati si din medii defavorizate!

In urma campaniei “Crede in BINE” a Prima TV, avem planuri mari: sa ajutam copiii din alte 14 judete! Pe langa cei 700 de copiii din Bucuresti, Iasi, Cluj, Buzau si Timis unde voluntarii fac tot felul de minuni pentru ei. ♥
______________________________
Iar asta inseamna ca avem nevoie de fonduri si de oameni de bine care sa alerge pentru educatie!

500 de lei este costul pentru ca un copil sa participe timp de un an la 3 cursuri saptamanale pline de joc si activitati interactive si ia iesiri din centre, alaturi de voluntari care ii devin prieteni si mentori si il motiveaza sa Ajunga MARE.

Pe langa inscrierea in maraton, participantii sunt invitati sa devina fundraiseri si sa stranga prin donatiile prietenilor suma pentru UN AN de EDUCATIE pentru un copil.
______________________________
Pentru a deveni fundraiser, particiantii sunt invitati sa stranga fonduri pe platforma oamenilor de bine Galantom, completand formularul de inscriere aici – http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/ .

Apoi noi cream o pagina pentru fiecare fundraiser, iar el distribuie link-ul printre colegi si prieteni care il vor sustine cu donatii pentru educatie.

Pentru a intelege mai bine principiul Galantom puteti vedea evolutia Ajungem MARI la OMV Petrom Bucharest Half Marathon – http://lindenfeld.galantom.ro/event-projects/view?id=274.

Taxa de participare in competitie se achita separat pe www.bucharest-marathon.com. Cei care nu pot achita taxa sunt rugati sa ne spuna rapid, pentru a gasi o solutie.

Multumim din suflet in numele copiilor!

Mai multe despre eveniment poți afla aici: bucharest-marathon.com. Puteti urmari donatiile pe pagina Ajungem MARI de pe platform Galantom: http://lindenfeld.galantom.ro/event-projects/view?id=398

To Top