Ajungem MARI la Street Delivery 2015!

A fost grozav anul asta la Street Delivery! Am sarbatorit un an de cand am lasat Ajungem MARI (pe 13 iunie 2014, tot aici) cu ateliere de evantaie si un proiect foto despre educatie.

Pe copii i-am invitat sa picteze evantaie din pagini de reviste si le-am explicat ca nu folosim foi albe pentru ca avem deja material de lucru si e bine sa reciclam. 🙂

Pe oamenii mai mari i-am invitat sa isi schimbe poza din clasa I si sa reinventeze educatia. Mai intai am facut poze clasice, la catedra, cu harta in spate, abecedar, stilou si calimara, cu pampoane sau cravata.

Apoi am schimbat cadrul cu unul creativ, le-am pus pe cap coroane sau pampoane moderniste din materiale reciclate si i-am rugat sa ne spuna ce-ar schimba la educatia primita sau la sistemul clasic scolar.

Bineinteles, raspunsurile au mers catre educatie non-formala, metode interactive si joaca, asa ca le-am povestit despre cum facem noi la Ajungem MARI educatie prin joc pentru copiii din centre de plasament.

Tot weekendul a fost in spiritul temei Street Delivery, de “Global WarNing”, asa ca am tot lansat invitatii la voluntariat si le-am povestit vizitatorilor despre cum se pot implica sa ii ajute pe copii, pentru ca fiecare poate ajuta si e simplu si distractiv sa ajuti! 🙂

Multumim mult organizatorilor si voluntarilor care au transmis mesajul mai departe! ♥

To Top