Am incheiat inscrierile la voluntariat pentru modulul de primavara!

2700 de voluntari inscrisi!!! Suntem super bucurosi ca ati raspuns apelului nostru! Multumim din suflet pentru binele pe care va doriti sa il faceti copiilor!!!

24 ianuarie a fost ultima zi de inscrieri pentru modulul de primavara in Bucuresti si judetele Alba, Bihor, Brasov, Buzau, Braila, Cluj, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Iasi, Mures, Neamt,Prahova, Sibiu, Suceava, Timis, Valcea, iar 31 ianuarie pentru Arad, Arges, Bacau, Harghita, Hunedoara, Ilfov si Vrancea. 

Voluntarii vor primi toate detaliile prin E-MAIL in saptamana training-ului sau cu o saptamana inainte de training. Va rugam sa verificati in aceasta perioada si folderul SPAM!!! Training-urile se vor desfasura in toate judetele pana la finalul lunii februarie, imediat semnam contractele de voluntariat, facem impreuna programul de ateliere, iar la inceput de martie toti voluntarii vor fi la copii!

In judetele MARAMURES, SATU MARE si VASLUI vom porni activitatea din modulul de vara sau de la jumatatea modulului de primavara, intrucat nu avem suficiente inscrieri. Aici cautam si voluntari, si coordonator. Inscrierea se face prin completarea formularului online – http://goo.gl/forms/2hWeZNUg11. Detalii despre proiect si pasii de inscriere pe: http://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-voluntar/.

Mai avem nevoie de ajutor pe COORDONARE in judetele Harghita, Hunedoara, Prahova si Iasi! Cei care isi doresc sa se implice, dedicand 4-5 ore saptamanal, sunt rugati sa ne trimita CV-ul si o scrisoare de motivatie la office@ajungemmari.ro. Detalii pe site – http://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-coordonator-in-orasul-tau/.

To Top