Am prelungit inscrierile la voluntariat!!

Am prelungit termenul de înscriere până pe 19 iunie! Va rugam sa ne ajutati sa dam veste mai departe!

Avem mare nevoie de voluntari care să le facă vara frumoasă copiilor din centre de plasament!

Ce fac volunarii? Merg săptămânal (sau o data la 2 săptămâni) în centre de plasament pentru a susține cursuri și ateliere creative sau îi pot însoți pe copii la ieșiri și excursii. Perioada modulului de vară este 1 iulie-15 septembrie, iar programul este flexibil.

Nu e nevoie de experiență, doar de 15 ani împliniți și dorință de implicare. Organizăm înainte training-uri jucăușe. 🙂

Pașii de înscriere:
-completare formular online: http://goo.gl/forms/0jco9Odwvk
-CV pe e-mail la voluntar@ajungemmari.ro
-participare la training

2.000 de copiii din București și alte 25 de județe așteaptă noi prieteni! Vino să îi înveți prin joacă ce te pasionează pe tine și să îi încurajezi să ajungă MARI!

Beneficii sunt o mulțime: de la îmbrățișările și bucuria copiilor până la dezvoltarea abilităților tale și experiență profesională!

Detalii pe http://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-voluntar/.
________________
Ajungem MARI caută voluntari în Bucuresti, Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Brasov, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Mures, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava, Timis, Valcea si Vrancea.

Pentru judetele Alba, Brasov, Braila, Buzau, Dambovita, Hunedoara, Valcea, Ilfov avem nevoie de un coordonator implicat, care să ofere 4-5 ore saptamânal pentru organizarea proiectului. Mai multe detalii: http://goo.gl/7mqwzV.

To Top