Hai in echipa Ajungem Mari!

Devino voluntar Ajungem MARI!

600 de copii cu varste cuprinse intre 3 si 16 ani, din Bucuresti (sectoarele 1,2,3,6), Iasi, Buzau (Buzau si Ramnicu Sarat), Cluj (Cluj-Napoca, Gherla si Turda) si Timis (Timisoara si Recas) te asteapta sa le faci vara mai frumoasa!

Inscrie-te ca voluntar pentru unul sau ambele proiecte de mai jos:

  • Prin proiectul “Da-ti pasiunea mai departe!” voluntarii sustin, in functie de pasiunile lor, cursuri interactive (romana, matematica, engleza, informatica, educatie pentru sanatate) sau ateliere creative (muzica, dans, teatru, fotografie, cinematografie, arte plastice) in echipe de cate 2, saptamanal, timp de doua ore pentru grupe formate din 6-12 copii.
  • Prin proiectele “Explorator pentru o zi” si “Indrazneste sa visezi” voluntarii ii insotesc pe copii la teatru, muzee, spectacole, respectiv in diverse locuri de munca, fabrici si companii. Scopul este ca cei mici sa descopere ce le place, la ce sunt buni si ce pot deveni. Rolul voluntarilor este sa ii incurajze si motiveze, dar si sa le raspunda intrebarilor cu “De ce..?” la care copiii nu au de la cine sa primeasca raspuns.

Hai in echipa! Trimite CV si o scurta scrisoare de intentie la adresa office@ajungemmari.ro pana pe 9 iunie daca esti din Bucuresti si pana pe 17 iunie daca esti din Buzau, Cluj, Iasi sau Timis.

Pentru mai multe detalii intra pe: http://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-voluntar/

To Top