Apel la VOLUNTARIAT!

Cautam voluntari care sa le predea prin joc copiilor ce vor ei: de la mate si engleza, la fotografie, muzica, dans, teatru, cinematografie si arte plastice sau chiar educatie pentru sanatate si dezvoltare personala!

Voluntariatul presupune sedinta de 2 ore pe saptamana de activitati creative, ce va fi rasplatita cu multe imbratisari de la copii si satisfactia de a le inveseli ziua si a le schimba perspectivele. Pentru ca voluntarii le transmit copiilor mai mult decat cunostinte: valori pentru o viata sanatoasa, incredere in ei si motivatia de a-si continua educatia si a invata cu placere!

Voluntarii nu au nevoie de experinta de predare (vor participa la training-uri) – doar sa isi doreasca sa ajute, sa aiba peste 15 ani, sa fie spontani si gata sa improvizeze si sa trimita CV-ul si o scrisoare de intentie la office@ajungemmari.ro pana pe 21 ianuarie.

Apoi incepem training-uri si in februarie pornim activitatea – modulul de primavara coincide cu semestrul 2 ( 9 februarie – 19 iunie). La final, voluntarii primesc diplome si adeverinte si pot primi certificate de competente. Mic preview – povestile voluntarilor de la orele cu copiii, adunate aici –http://on.fb.me/1sZiI70.

To Top