Aplauze pentru ciclisti! Multumim, Ciclaton!

Pe 4 octombrie am aplaudat oamenii care au pus in miscare rotile educatiei: organizatorii Ciclaton si ciclistii de anduranta si temerarii, cei care au pedalat 650 de km sau segmente de traseu pentru a sustine o cauza educationala.

I-am asteptat la Roaba de Cultura in parcul Herastrau si am fost bucurosi sa ii premiem si noi cu medalii Ajungem MARIsi cu medalii WOW (pentru cei care au mers 650 de kilometri!!!)

Le multumim organizatorilor si le multumim din suflet ciclistilor!

Cei care au pedalat 650!!! de km pentru ajungem mari suntAlex Popovici, Marian Marin, Bogdan Savin si Cristian George Rusu! Felicitari!!!

Temerarii nostri au fost Irina Calomir, Daniel Sฤƒrdan,Octavian Cazacu, Roxana Vatrici, Mihaita Serban Vlad, Daniel Busuioc, Dan Cutui, Adelina Botez, Radu Zincenco,Razvy Zavoianu.

Felicitari si multumim mult ca v-ati alaturat cauzei noastre!

S-au strans peste 6000 de lei pe platforma Ciclaton si donatiile sunt inca deschise pana pe 18 octombrie. Asadar, puteti sustine in continuare proiectul de voluntariat “Da-ti pasiunea mai departe!” cu o donatie – http://ciclaton.ro/cauze/profil/9

Banii vor fi folositi pentru materiale educationale – carti, fise de lucru, seturi de pictura si de lucru manual, stickere si stampile pentru recompense si alte jocuri si jucarii care sa faca cursurile interesante si atractive.

Voluntarii Ajungem Mari vor preda in modulul de toamna al proiectului matematica, romana, engleza, istorie, biologie, educatie financiara, igiena si educatie medicala, fotografie, cinematografie si multe altele. ๐Ÿ˜€

To Top