CaiacMania – editia a II-a a concursului caritabil de caiac!

Va anuntam cu mare bucurie ca organizam editia a II-a a concursului caritabil de caiac!

Prima data super-eroii vaslasi au strans bani pentru ca 15 copii sa poate merge in tabara vara aceasta, iar acum concursul de caiac „Vâslim şi Ajungem MARI” are un alt scop: fiecare participant la concurs îşi propune să strângă fonduri pentru un an de educatie prin joc pentru un copil dintr-un centru de plasament. Voluntarii Ajungem MARI ajuta saptamanal 600 de copii institutionalizati din Bucuresti si din tara sa Ajunga MARI, prin cursuri interactive si iesiri din centre, oferindu-le incurajarea si atentia de care au nevoie.

VASLESTE SI ASIGURA EDUCATIA UNUI COPIL!

Fie că ai experienţă sau doar vrei să încerci să te dai cu caiacul, te aşteptăm să intri în concursul pentru fapte bune. E o dublă provocare: de a obţine cel mai bun timp şi de a primi susţinerea donatorilor pentru educatia uni copil.

Costul pentru 1 an de educatie a unui copil este de 500 de lei, sumă target pentru fiecare participant la concurs. Fondurile sunt folosite pentru materiale educationale, rechizite, transportul voluntarilor la centre, iesiri la film, teatru sau vizite la companii in cadrul programului de orientare profesionala. Suma minima stransa pentru participare este de 100 de lei.

Pentru a atrage fonduri, mecanismul este simplu: participanţii completează un formular online cu un scurt text prin care îşi invită prietenii să îi susţină prin donaţii – http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/, noi creăm pentru fiecare participant câte o pagină pe platforma Galantom pentru strângere de fonduri, iar apoi participanţii dau share paginii şi mesaje către prieteni să îi susţină.

DESPRE CONCURS

Concursul va avea loc pe 4 iulie, la ore 10.30, la sediul Acvamania, Lacul Mogoşoaia. Numărul de participanţi poate fi nelimitat, vor fi mai multe serii de caiace ce vor parcurge contra timp un traseu predefinit, iar cei mai buni timpi vor fi câştigători. Donaţiile se transformă în puncte şi se obţine apoi punctajul final.

Concursul va avea un rol simbolic, nu este o competiţie pentru profesionişti. Dacă avem paticipanti cu experienţă, putem organiza concursul în două secţiuni separate, de elite şi amatori.

Scopul este de a ne bucura de o zi pe malul lacului Mogoşoaia, într-un concurs inedit unde participanţii îşi vor depăşi limitele pentru a-i ajuta pe copii să Ajungă MARI.

Fie că eşti pasionat de caiac sau nu ai mai vâslit niciodată, te aşteptăm să devii fundraiser şi să sustii educatia unui copil!

Mulţumim din suflet în numele copiilor! 😀

To Top