Concurs caritabil de ACTIVITY

Căutăm jucători la concursul caritabil de Activity prin care strângem fonduri pentru taberele pentru copiii noștri din centre de plasament!

Fiecare jucător se înscrie gratuit în concurs și este provocat să strânga fonduri prin donațiile prietenilor care îl susțin pentru a trimite 1, 2 sau mai mulți copii în tabăra! Costul unei tabere este de 650 de lei/ copil, iar suma minima sugerată de strâns pentru fiecare jucător este de 150 de lei

Înscrie-te ca fundraiser-jucator și trimite un copil în tabără – http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/

Detalii despre concurs și regulament – http://lindenfeld.galantom.ro/event-projects/view?id=1168


Cum functioneaza?

Pe 17 decembrie ne vedem la Epic Bar (str. Coltei 50, zona Universitate, Bucuresti) si ne distram jucand Activity. Jucam 3 jocuri, iar echipele si mesele se formeaza aleatoriu, prin tragere la sorti pentru fiecare joc. Numarul membrilor echipelor depinde de numarul de inscrieri. Inscrierea se face individual, nu pe echipe.

Intre timp, pana la concurs, se intampla ce e mai important: fiecare jucator strange fonduri de la prietenii care il sustin prin donatii. Un jucator isi poate propune sa trimita 1, 2 sau mai multi copii intr-o tabara, costul participarii fiind de 650 de lei pentru un copil. Chiar daca nu reuseste sa stranga suma intreaga, fondurile se aduna si impreuna trimitem mai multi copii in tabara. Recomandam insa ca suma minima stransa de un fundraiser jucator sa fie de 150 de lei.


Cum te inscrii?

1. Te înscrii ca fundraiser-jucător în concursul caritabil de Catan completând formularul online-http://www.ajungemmari.ro/implică-te/formular-fundraiser-galantom/ (apoi noi îți creăm pagina de profil pe platforma Galantom unde vei strânge banii online, poți strânge și cash iar noi îi înregistrăm ulterior pe platformă).

2. Le spui prietenilor! Promovezi profilul tău de pe Galantom pentru a-ți atinge scopul propus. Vor dona cei apropiați ție sau chiar foști colegi care te vor surprinde. Strângi cât mai mulți bani din donații pentru cât mai mulți copii. Donațiile se transformă în puncte pentru concurs: 50 lei = 1 punct.

3. Vii la joacă pe 17 decembrie să ne întrecem la Activity!

Te asteptam! Multumim pentru sustinere!

___________________

Despre Ajungem MARI si taberele de la munte:

Programul educational Ajungem MARI a pornit cu fonduri 0 in 2014 si a finantat initial proiectele prin evenimente de strangere de fonduri pe platforma Galantom. Prima tabara a fost in 2014 cu 27 de copii, apoi au urmat doua tabere in 2015, trei tabere in 2016 si trei tabere in 2017. Taberere inseamna 6 zile la munte cu multe excursii, jocuri si activitati de dezvoltare personala, alaturi de voluntarii Ajungem MARI care le devin copiilor prieteni si modele.

 

To Top