Conferinta de orientare profesionala “Indrazneste sa visezi!”

…si apoi LUPTA pentru visul tau!

Acesta a fost mesajul conferintei de orientare profesionala care a avut loc duminica, 7 iunie, la Connect Hub.

Peste 100 de copii au discutat cu 30 de specialisti din diverse domenii: sportiv, economist, inginer chimist, inginer constructor, actor, papusar, pictor, politician, sofer de taxi, maseur, architect, grafician, fotograf, doctor, paramedic, dentist, cofetar, profesor etc.

Copiii (peste 12 ani) au primit bratari colorate si au participat la runde de discutii cu fiecare grupa de specialisti, mutandu-se de la o masa la alta. Au pus intrebari si au aflat ce presupune fiecare meserie si o parte din pasii pentru a ajunge acolo.

La final copiii au scris fiecare ce meserii i-au atras cel mai mult, au primit diplome si dulciuri. Urmatorul pas este sa mergem in diverse locuri de munca, in functie de optiunile pe care le-au exprimat copiii, ca sa cunoasca ce inseamna de fapt sa lucreze acolo.

Le multumim din suflet vorbitorilor, prezentatorilor, voluntarilor si reprezentantilor centrelor care i-au insotit pe copii! Multumim Connect Hub si sponsorilor Fineti si Barni! 😀

A fost grozav si abia asteptam sa mai facem astfel de intalniri! Felicitari Madalina Petrica, super voluntar si organizator al evenimentului!

To Top