Cosite impletite pentru Ajungem Mari

Braidy va asteapta pe 5 august de la ora 17:00 in gradina J’ai Bistrot București sa va impleteasca parul in cosite feminine pentru educatia copiilor din centre de plasament!

Roxana de la Braidy impleteste cu mare drag pentru ca iubeste cositele si isi va dedica pasiunea pentru a sprijini educatia copiilor nostri din centre. Banii stransi vor fi donati integral pentru dezvoltarea programului educational Ajungem MARI de care beneficiaza saptamanal 700 de copii din centre de plasament si familii defavorizate.

Roxana va impleteste parul in functie de trasaturile si dorintele voastre, iar impletitutile ei se potrivesc cu orice tinuta. Ele pot fi elegante, rebele, boheme sau foarte ravasite, romantice sau de iesit în club. Pentru ca Roxana e convinsa ca impletiturile scot in fata tot ce-i mai frumos la o femeie. Iar proiectul Braidy tocmai asta inseamna: feminitate si frumusete impletite armonios.

Asa ca va asteptam in gradina J’ai Bistrot pe 5 august, de la ora 17:00, sa va lasati parul rasfatat de Braidy si sa faceti o fapta buna pentru copii!

Pentru rezervari va rugam sa ne contactati la iarina@ajungemmari.ro sau 0753192263. Nu exista o taxa de participare, insa donatiile sunt de mare ajutor. 🙂

To Top