“Dăruim și Ajungem MARI” – Târg caritabil de iarnă

Pe 10 decembrie te așteptăm la QP Pub la cea de-a IV-a ediție a târgului caritabil de iarnă “Dăruim și Ajungem MARI”!

Fondurile strânse în urma organizării târgului le vom folosi pentru a trimite cât mai multi copii din centrele de plasament în tabere la munte. Costul participării pentru un copil este de 650 lei.

Vă așteptăm cu drag alături de familie și copii să gustați din bunătățile gătite de bloggeri, să luați cadouri pentru cei dragi și să susțineți copiii din centre de plasament să participe într-o tabără de dezvoltare personală la munte, alături de voluntari care îi încurajează permanent.

Special pentru copii vom organiza ateliere de origami și felicitări handmade, dar atelierul este deschis pentru toți cei care vor să participe, indiferent de vârstă.

Intrarea este liberă!

Mulțumim partenerilor media:

GO KID!

Revista Sapte Seri

>P.S. Dacă aveți, puteți aduce jocuri și jucării educative, hărți și enciclopedii interactive. Vă rugăm sa fie în stare bună, pentru că le vom oferi copiilor din centre, iar voluntarii îi vor ghida să le descopere și să învețe cu bucurie. 
_____________________________ 
Despre Ajungem MARI și taberele de la munte:

Ajungem MARI este principalul program al Asociatiei Lindenfeld si susține educația a peste 2000 de copii din centre de plasament și medii defavorizate din Bucuresti si 25 de județe prin mai multe proiecte, cel mai important fiind cel de recuperare școlară într-un mod interactiv alături de peste 1300 de voluntari. Alte proiecte includ ateliere creative, workshop-uri, cursuri vocaționale, logopedie, ieșiri, excursii, tabere, consiliere vocațională și vizite de orientare profesională, toate cu rolul de a le da copiilor încredere în ei și a le forma abilități pentru a deveni adulți responsabili și independenți.

Programul educațional Ajungem MARI a pornit cu fonduri 0 în 2014 și a finanțat inițial proiectele prin evenimente de strângere de fonduri pe platforma Galantom. Prima tabără a fost în 2014 cu 27 de copii, apoi au urmat două tabere în 2015, trei tabere în 2016 și trei tabere în 2017. Taberele înseamnă 6 zile la munte cu multe excursii, jocuri și activități de dezvoltare personală, alături de voluntarii Ajungem MARI care le devin copiilor prieteni și modele.

To Top