DIRECTIONEZA 2% din impozitul pe venit si SCHIMBA VIITORUL UNUI COPIL dintr-un centru de plasament!

E simplu si gratuit sa schimbi vieti!

Completeaza formularul 230 pentru directionarea a 2% din impozitul tau pe venit catre Asociatia Lindenfeld si da-le o noua sansa copiilor din centre de plasament!

Impreuna putem sa le aratam copiilor institutionalizati ca POT sa Ajunga MARI, responsabili si independenti, educati si cu valori frumoase.

Sunt copii minunati, veseli si inteligenti, buni si dornici de iubire, ce nu au avut sansa de-a se naste in familia potrivita. Acum au nevoie de atentia noastra, de incurajare, de valori si de modele precum voluntarii nostri!

2% din impozitul tau pe venit:

  • poata sa mearga la stat SAU
  • poate sa-i ofere unui copil institutionalizat sansa la o educatie frumoasa!

E simplu sa ajuti si nu te costa nimic!

  • Impozitul este deja platit, trebuie doar sa completezi un scurt formular
  • Noi strangem formularele si le depunem/trimitem prin posta la agentia ANAF de care apartii.

PASI SIMPLI pentru un viitor mai bun pentru copii:

1. Descarca formularulAICI.

2. Completeaza – doar Sectiunea I cu date de identificare si de contact (dureaza 1 minut).

3. Contacteaza-ne la office@ajungemmari.ro si ne vom intalni sa luam formularul si apoi sa il trimitem la agentia ANAF de care apartii.

__________________________________

Ajungem MARI este un program educational complex prin care sprijinim pe termen lung copiii institutionalizati si din medii defavorizate sa Ajunga MARI.

Cum ii ajutam pe copii?

– prin cursuri interactive si ateliere creative cu voluntari – pregatire scolara si ateliere creative (mate, romana, engleza, teatru, dans, arte plastice, muzica, fotografie, cinematografie, educatie pentru sanatate)

– prin ateliere si consiliere – life coaching, teatru social

– prin cat mai multe iesiri si experiente in afara centrelor – teatru, filme, expozitii, muzee, spectacole pentru copii

– prin tabere de dezvoltare personala – experiente intense de autocunoastere si distractie din plin

– prin vizite in companii si fabrici – primii pasi in orientarea profesionala, cu puternic caracter motovational, axati pe rezultatele educatiei

Din iunie 2014, programul Ajungem MARI sustine tot mai multi copii institutionalizati si din familii defavorizate, oferindu-le incurajare, sustinere, educatie si motivatia sa Ajunga MARI.

Copiii odata inclusi in program sunt sprijiniti pe termen lung de catre voluntari care le devin prieteni, profesori si modele. Voluntarii sustin cursuri si ateliere creative prin metode non-formale si ii insotesc pe copii la iesiri educative, copiii participand la 2-4 activitati in fiecare saptamana.

Pana acum au beneficiat de program 1000 de copiii, dar numarul lor va creste, programul desfasurandu-se in tot mai multe judete. Incepand cu primavara 2016, vor fi inclusi copiii din Bucuresti si alte 24 de judete – Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Brasov, Braila, Buzau, Cluj, Constanta, Dambovita, Galati, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Mures, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava, Timis, Valcea,Vrancea.

_______________________________________

Descarca formularul de 2% AICI!

Contacteaza-ne la adresa office@ajungemmari.ro pentru a vedea cum ne putem intalni pentru a intra in posesia formularului si a-l trimite la ANAF. Pentru detalii, ne poti suna la 0753192263.

DA VESTEA MAI DEPARTE!

Daca ai prieteni sau colegi care ar putea schimba viitorul copiiilor din centre de plasament, invita-i sa completeze si ei formularul. Descarca documentul cu TOT CE TREBUIE SA STII despre 2% si formularul, AICI.

 

To Top