Evenimentul „Invata sa pedalezi!”

Biciclete primite, reparate si donate, copii instruiti si fericiti! Noi si mai fericiti ca proiectul a avut succes si s-a desfasurat cum trebuie!

Ieri am pedalat cu cele 10 biciclete plus bicicletele vountarilor nostri alaturi de 25 de copiii si tineri din apartamentele de tip familial (copiii nostri din tabara) si de la centrul „Domnita Balasa” pentru copii cu deficiente de auz. Ne-au fost alaturi 20 de voluntari, iar dupa eveniment, am transportat bicicletele la centrul „Domnita Balasa”, unde vor fi mereu la dispozitia copiilor.

O multime de oameni s-au unit fortele si au facut o multume de copii fericiti! Cei mici de la centrul de hipoacuzici au fost extrem de incantati.
Sunt acolo 50 de copii in internat, din care o parte sunt in centru si in weekend, cand se va pedala intensiv cu ei! 😀

Vor folosi bicicletele si cei 25 de copii si tineri din apartamentele de tip familial de pe raza sectorului 6. Bineinteles, doar in prezenta unui adult, angajat DGASPC sau voluntar, care ii va insoti la plimbare – trebuie sa ne asiguram ca respecta regulile de circulatie si sunt in siguranta.

Pentru ca am avut bucuria ca biciclete sa fie donate, banii ramasi dupa cheltuielile cu transportul si repararea bicicletelor vor fi folositi pentru a extinde proiectul „Invata sa pedalezi” in sectoarele 1, 2 si 3, din primavara!#nuneoprimaici

Urmeaza o serie de multumiri ca la Oscaruri, dar asa se intampla dupa un eveniment reusit! 😀

Le multumim mult de tot celor care au donat bicicletele!!!

Multumim fundraiserilor de la Maratonul Transilvaniei si donatorilor pentru proiect! Multumim Asociatia Padina Fest si Club Sportiv Smart Atletic!

Multumim celor 2 super-baieti de la Cool Bike Team – Sabin si Mircea– pentru ca ne-au pregatit cele 10 biciclete!

Le multumim voluntarilor Ajungem Mari si celor care au venit ieri sa ii ajute pe copii sa invete sau pe noi in organizarea evenimentului!

Multumim participantilor la eveniment – cei care au venit sa invete un prieten sa pedaleze sau doar sa ii cunoasca pe copii. Multumim celor care si-au pus bicicleta la bataie!

Le multumim celor care au filmat si au fotografiat evenimentul! 😀

Ii multumim Uleiosului! Marian a plimbat ieri copii si voluntari in cargo-bicicleta, spre marea distractie a tututor! 😀

Multumim echipei Realitatea TV pentru reportaj – il gasiti aici, la minutul 21:00 http://www.realitatea.net/jurnale.html#emisiune28Septembrie2014-2300.

Multumim emisiunii iClasa – Mirelei Nicolae pentru invitatia in direct sambata dimineata si Iuliei Chivu pentru reportajul de la eveniment ce va fi transmis sambata viitoare.

Multumim partenerilor DGASPC Sector 6, Asociatia Padina Fest, Ciclaton, Clubul Sportiv Smart Atletic, NoMad Merida CST, Cool Bike Team, Asociatia GreenRevolution si Diva in bocanci.

To Top