Expoziție online! – Love is all we need #2

Am lansat a doua expoziție caritabilă online cu fotografiile realizate de copiii noștri minunați și talentați din centre de plasament! Donează și susține un copil dintr-un centru să meargă în tabăra Ajungem MARI la munte!

Poți dona pentru o zi de tabără sau pentru o excursie în cadrul taberei și vei primi apoi în dar fotografia preferată realizată de unul dintre copiii noștri la cursurile foto sau în taberele din vară aceasta organizate prin programul educațional Ajungem MARI.

Fotografiile selectate pot fi admirate acum și online – https://www.facebook.com/pg/ajungemmari/photos/?tab=album&album_id=972242252931557. Ele fac parte din expoziția “Love is all we need#2”, organizată la Cărturești Verona și care poate fi vizitată pană pe 10 decembrie –https://www.facebook.com/events/1172418339526456/. Fotografiile sunt acompaniate de replicile savuroase ale copiilor din timpul fotografierii. Inițialele sunt ale copiilor, iar numele întregi sunt ale celor 4 fotografi care i-au coordonat – Daniel Gabriel Secară, Andrei Florin Ivănescu, Cristian Pandia și Liviu Băltăguță.

Au participat 90 de copii la cursuri alături de 16 fotografi voluntari, iar cei mai pasionați 62 de copii au mers și în cele 3 tabere organizate la finalul verii. Scopul expoziției este să atragă atenția asupra potențialului copiilor și strângă fonduri pentru următoarele tabere pentru copiii noștri din centre. Fiecare donație și fotografie comandată se transformă în experiențe minunate pentru copii – drumeții, excursii, zile în tabără. Costul participarii în tabără pentru un copil este de 650 de lei.

Poti susține și tu un copil să participe la excursii sau zile de tabără:

– donează 40 de lei pentru o drumeție de o zi la cabana Diham și vei primi în dar fotografia preferată – Dimensiune A = rama A5 alb/negru cu fotografie A6 cu paspartu;

– donează 70 de lei pentru o excursie de o zi cu telecabina la Babele, Sfinx și Crucea Caraiman și vei primi în dar fotografia preferata – Dimensiune A = rama A4 alb/negru cu fotografie A5 cu paspartu

– donează 150 de lei pentru o zi de tabară plina de surprize și vei primi în dar fotografia preferată sub forma de tablou de expoziție – Dimensiune C = formatul expus la Cărturești Verona; print 30×50 cm caserat mousee hârtie satin.

Fotografiile pot fi comandate online foarte simplu:
Pasul 1: Completezi formularul de comandă până pe 10 decembrie – https://goo.gl/forms/6BkOTTyvEKleNPuB3 . Alegi fotografia preferată, dimensiunea, culoarea ramei.

Pasul 2: Faci o donație în funcție de ce ai ales, de 40, 70 sau 150 de lei 
– online cu cardul pe site http://www.ajungemmari.ro/implica-te/doneaza-online/ – cu mențiunea „donatie expoziție caritabilă” 
– prin transfer bancar – Asociația Lindenfeld, CUI 32059804, in contul RO10BACX0000001288517000 – cu mențiunea „donație expoziție caritabilă”. 
– cash în urna de la expoziție – Carturești Verona, Mandarda Copiilor.

Pasul 3: Primești fotografia aleasă. Odată confirmată donația, te vom contacta pentru a confirma detaliile si a primi fotografia:
– poti ridica fotografia de la Studio F64 (Bd. Unirii 45), de la Cărturești Verona sau de la sediul Ajungem MARI (Piața Iancului) 
– poti primi fotografia prin curier (+ cost aditional mic/moderat în funcție de mărime), sau printr-un voluntar disponibil dacă este în zona ta (fără niciun cost adițional).

Comenzile plasate și achitate până pe 21 noiembrie, vor fi onorate până cel târziu 1 decembrie, iar cele plasate și achitate până pe 10 decembrie, vor fi onorate până cel târziu 20 decembrie.

Ne poți contacta pentru detalii și pentru “cadouri urgente”, aici: 0753192263 sau emilia@ajungemmari.ro.

Hai să le oferim copiilor împreună experiențe minunate în tabără! 
Vă mulțumim din suflet pentru susținere! 

To Top