Henna Journey – doneaza un tatuaj henna pentru educatie!

Pe 9 iulie la Alandala intram in lumea tatuajelor cu henna naturala, alaturi de Henna Journey! Fondurile stranse vor fi donate pentru educatia celor 600 de copii din centre de plasament din programul educational Ajungem MARI!

Laura Constantin e artist henna profesionist, a aprofundat arta henna in Asia si a pictat povesti cu henna in Thailanda, Malaezia, Singapore si in Vama Veche. Pe 9 iulie intre 17:30 si 21:30 va picta in Bucuresti la Alandala pentru a-i ajuta pe copii sa Ajunga MARI.

Laura va propune o multime de modele moderniste sau traditionale, culese din calatoriile ei in lumi exotice indepartate. Va puteti inspira pe loc din catalog, de pe site – http://hennajourney.weebly.com/about.html sau pagina de Facebook – https://www.facebook.com/hennajourney

Pasta folosita pentru desene contine doar ingrediente NATURALE – pudra de henna comandata din India si uleiuri esentiale.

Henna naturala dureaza sub incheietura aproximativ o saptamana, iar deasupra incheieturii 10-14 zile. Costul unui tatuaj henna porneste de la 20 de lei si creste in functie de dimensiunea tatuajului.

Asa ca va asteptam pe 9 iulie sa donati un tatuj pentru educatie! La eveniment voluntarii Ajungem MARI va pot povesti despre cei 600 de copii si cum ii putem ajuta impreuna sa descopere lumea, sa-si doreasca mai mult si sa Ajunga MARI .

https://www.facebook.com/events/105893249752610/

Pentru programari, ne puteti contacta la dana.ajungemmari@gmail.com sau 0742892973. Va recomandam sa faceti programare.

Va multumim!

IMPORTANT: Henna Journey foloseste DOAR ingrediente naturale, care nu prezinta niciun risc. Tatuajele temporare cu henna naturala au culoare bruna. Pasta care produce reactii adverse este cea neagra, contrafacuta, ce contine pigmenti artificiali.

To Top