Inainte de vacanta, inscrie-te la voluntariat!

Înainte să pleci în vacanță, înscrie-te la voluntariat pentru copiii din centre de plasament!

Avem nevoie de 1000 de voluntari implicați, care să devină prieteni ai copiilor din centre de plasament din București și 25 de județe.

Voluntarii din programul educațional Ajungem MARI merg săptămânal în centre de plasament în echipe de câte doi și pot susține, prin metode interactive și joc (știute sau învățate la training):

– ședințe de pregătire școlară (matematică, engleză, istorie etc.);

– ateliere creative (muzică, dans, arte plastice, teatru etc.) sau de cultură generală, educație pentru sănătate sau educație civică.

Pe lângă cursuri și ateliere, voluntarii îi pot ajuta pe copii să descopere lumea din jur prin ieșiri educative în afara centrelor, la teatru, la film, în vizită la muzee sau in parcuri.

Înscrie-te până pe 19 iulie completând formularul online: https://goo.gl/forms/WJOHNetP5hNsflzy1 și trimițând apoi CV cu fotografie la adresa menționată în formular.

Modulul de voluntariat durează 6 luni și începe în octombrie. Până atunci au loc înscrierile, trainingurile (de o zi de weekend) despre nevoile copiilor și metode de lucru cu ei și repartizarea voluntarilor la centre.
________________________________

Ajungem MARI caută voluntari în București și județele: Alba, Arad, Arges (Pitesti, Costesti, Campulung), Bacau, Braila, Bihor, Botosani, Brasov (Codlea, Tarlugeni, Sacele, Rupea), Buzau (Buzau, Ramnicu Sarat), Constanta, Cluj (Cluj-Napoca, Turda, Gherla), Dambovita (Targoviste, Gaesti), Dolj, Galati, Harghita (Miercurea Ciuc), Hunedoara (Deva), Gorj, Iasi, Ilfov, Mures (Targu Mures, Reghin), Neamt, Prahova (Ploiesti, Plopeni, Valenii de Munte, Sinaia, Campina), Sibiu, Suceava, Timis (Timisoara, Recas, Lugoj), Vrancea (Focsani, Obobesti, Panciu).

Mai multe detalii și pașii de înscriere, pe site: http://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-voluntar/.

To Top