Modulul de voluntariat s-a terminat, sa fie PETRECERE!

Pe 21 septembrie ne-am intalnit in Panic Club sa ne sarbatorim!

Si am sarbatorit amintindu-ne fazele haioase de la orele cu copiii, intr-un dialog foto cu replici de voluntari – lucruri pe care le-au auzit sau spus voluntarii.

De la replicile socante din primele ore
– „10 lei sa termin exercitiul”
– „Bag un suc in tine, pisi?”,
trecand prin dialogul
– „Ce ne jucam azi?”
– „Nimic!”,
dar si prin dialogul
– „Ce ne jucam azi?”
– „Calutii!”
– „Scaunele muzicele!”
– „Jocul ala de data trecutaaa!”
si ajungand, in cazurile cele mai frumoase, la:
– „Vrem sa ne invatati TOATA engleza”
– „Doamna, sunteti campioana noastra”
– „Doamna, puteti sa fiti profesoara noastra pana implinim 18 ani?”

Dupa o sedinta foto cu texte personalizate, am zis ca e cazul si sa ne amintim mai serios de ce suntem voluntari si de ce ne implicam sa ii ajutam pe copii.

Asa ca am jucat ”Cafeneaua Publica” – fiecare echipa discuta pe rand la o masa despre cate o tema si scria ideile din urma discutiei, in asa fel incat toti voluntarii sa isi spuna ideile despre activitatea din centre, ce dificultati au intampinat, ce sfaturi au pentru voluntarii noi si ce beneficii a avut proiectul pentru ei si pentru copii.

Apoi aceleasi echipe au prezentat in fata colegilor cate un moment frumos si un moment trist din interactiunea cu cei mici. Imbratisarile copiilor sunt, cu siguranta, cele mai puternice. Povestile triste le spunem alta data.

Si pentru ca eram la capitolul imbratisari, am jucat jocul nostru preferat. Bineinteles: „Imbratisatile”!

S-a ras, ne-am distrat, am glumit, am avut si un mic moment lacrimogen (de prea multa bucurie, evident), iar apoi am acordat diplomele si am dublu-aplaudat voluntarii care s-au implicat mai mult in proiect.

Le multumim inca o data tututor voluntarilor pentru cat de draguti au fost cu copiii, pentru ca au raspuns apelurilor noastre, pentru ca s-au ajutat si s-au inlocuit unii pe altii si pentru ca au trimis rapoarte de la ore si poze frumoase, ca sa ne bucuram si noi de reusitele lor!

Ati fost grozavi! <3

To Top