Ne-am simtit foarte bine la BikeFest!

Am facut poze cu girafa si hipopotamul Ajungem Mari, am facut poze cu replicile de/ auzite de biciclisti si am decorat bicicletele pe care le vom dona copiilor din centre de plasament prin proiectul “Invata sa pedalezi!”.

Standul nostru a fost langa cel al prietenilor de la Ciclaton, cei care ne sprijina in strangerea de fonduri pentru proiectul de voluntariat in centre de plasament, “Da-ti pasiunea mai departe!”.

Multumim, Ciclaton! Pentru ca ne-ati adoptat drept cauza sociala si pentru ca ne-ati ancorat cortul atunci cand l-a luat vantul cu totul! 😀

Sambata am participat si noi la cursa caritabila si am simtit exact ce inseamna sa sustii o cauza sociala la un eveniment sportiv – nu iti vine sa te dai batut oricat de greu ar fi (nu ca ar fi fost plimbarea obositoare, dar pana pe spate si-a spus cuvantul… multumim, Catalin si Florin ca au ramas in urma ca sa ne umfle roata!).

Ne-am bucurat sa vedem cat succes au avut girafa si hopopotamul Ajungem Mari in randul copiilor, dar si al adultilor! Maria Roncea este autoarea desenului si tot ea a conceput si mascota noastra! 😀

La stand am facut poze si cu daloguri de biciclisti – replici haioase pe care cei care pedaleaza le spun frecvent sau aud pe strada si de la prieteni – “Unde mergem diseara? Au parcare de biciclete?”, “Hei, pisi, vezi ca ti se invarte lantul!”, “Stai linistit, e tot acolo, nu a furat-o nimeni!”.

Copiii au primit stickere colorate cu care sa decoreze bicicletele lor si sa inveseleasca bicicletele copiilor din centre inainte de a le dona. La #MaratonulTransilvaniei din cadrul In Transylvania, 6 fundraiseri au alergat pentru a sustine cauza “Invata sa pedalezi!” prin care le punem la dispozitie centrelor 10 biciclete si invatam 50 de copii sa pedaleze.

Multumim, BikeFest si Asociatia Green Revolution pentru invitatie si le multumim voluntarilor care au fost niste simpatici ca intotdeauna! ♥

To Top