Pe 31 mai am vaslit la Mogosoaia ca sa trimitem copiii in tabara!

Oameni grozavi au participat la concursul caritabil de caiac si au strans fonduri pentru proiectul “Vacanta (te face) Mare”, prin care ne propunem sa mergem cu 60 de copii in tabara de dezvoltare personala la munte.

Organizatorii au fost prietenii nostri de la Barci in Bagaje, care au asigurat buna dispozitie, muzica si caiace single si duble pentru probele de concurs.

La proba single au participat si castigat: Daniel Lastofka, Cristinel Barbulescu, Florin Cazacu, Emilia Campeanu, Irina Bercaru.
La proba dubla au participat Alex Lumumbo Ionescu & Iarina, Oana Cristea & Alex, Ramona Ursu & Radu Sovar, Elena Vavilov & Alexandra Manolache, Mircea Crivoi & Carmen Tofeni, Andreea Vatea & Ioana Corlatescu.

Le multumim din suflet participantilor care au reusit sa stranga 6155 lei (5905 lei online pe platforma Galantom si 250 de lei cash la eveniment) , fonduri pentru a trimite 13 copii in tabara! Primim in continuare donatii pe platforma Galantom pe paginile concurentilor – http://lindenfeld.galantom.ro/event-projects/view?id=307, unde puteti vedea si fondurile stranse la celelalte evenimente de strangere de fonduri pentru tabara (concurs de karaoke si campionat de Catan) – pana acum avem 25,264 si mai avem nevoie de fonduri pentru 4 copii!

Multumim mult donatorilor care au sustinut cauza noastra! Felicitari, Emilia Campeanu ( organizator si concurent) si Cristinel Barbulescu pentru sumele stranse – peste 1800 de lei! Fiecare trimite 4 copii in tabara!

Multumim, Barci in Bagaje pentru organizarea concursului nostru in cadrul Mogosoaia Water Sports Events! A fost o zi grozava pe malul lacului pentru concurenti si sustinatorii lor, ce au avut ocazia sa testeze caiacele si placile de la Barci in Bagaje!

To Top