Playground for Education – concert aniversar

Hai la joaca! 

Pe 28 mai Beraria H devine Playground for Education, adica ne jucam impreuna jocuri de copii si de oameni mari la un concert aniversar optimist!

Ajungem MARI implineste 1 an de educatie prin joc pentru copiii din centre de plasament!

Uneori auzim povesti triste de la copii, dar noi, cei peste 200 de voluntari Ajungem MARI ce mergem saptamanal in centre de plasament, credem ca joaca poate face minuni!

Prin joc si metode interactive, le transmitem copiilor cunostinte si valori, ii invatam sa comunice si ii incurajam sa fie creativi si sa-si doreasca mai mult.

Asa ca o sa ne JUCAM si noi la concert!

Alaturi de Revista de Povestiri am pus la cale o gramada de jocuri! :D

Ne “testam” cunostintele de matematica, romana si engleza prin concursuri de “Google Translate”, recitat poezie cu baloane cu heliu, rezolvat probleme cu probabilitati de oameni mari si multe altele.

Vor fi prezente si jocurile copilariei: elasticul, coarda, “1, 2, 3, la perete stai”, TOMAPAN, sotron, telefonul fara fir si lista continua.

Va asteptam la concert sa ne bucuram impreuna de minunile pe care FIECARE din noi le poate face pentru copii si sa intelegeti practic bucuria jocului in educatie (pentru oameni mari). Si cine stie, poate va inscrieti si ca voluntari! :D

Biletele costa 15 lei si se pot cumpara in seara evenimentului la intrare si online pe Eventbook – http://eventbook.ro/event/playground-for-education-concert-suie-paparude-coma-beraria-h.

Fondurile obtinute din taxa de participare vor fi folosite pentru finantarea proiectului de voluntariat pana la finalul anului: rechizite si materiale educationale care ii ajuta pe voluntari sa faca orele cat mai interactive si interesante pentru cei peste 400 de copii.

Le multumim din suflet artistilor care canta pro bono pentru educatia copiilor din centre de plasament: Suie PaparudeLes Elephants Bizarres, Coma,The PixelsHarlequin_Jack.

Multumiri pentru sprijin catre Nicolai Bogdan – MC eveniment, George Rosu pentru vizualuri, Beraria H si partenerii media: Radio Gold FM Romania, Revista de povestiri, SUB25Think Outside the BoxSapteSeriDecât o RevistăRevista Arte & MeseriiEdu-News.roGarbo.roAm Doar 18 Ani,Romania Pozitivă, Tineri Pentru Tineri, SfatulParintilor.roJurnal de BucurestiDiva in bocanciAutentici.roPRIME Romania, ASER, ASPSE,ASLS Romania.

Va asteptam cu multa veselie!

Mai multe noutati pe pagina de eveniment: https://www.facebook.com/events/456450657844613/

 

To Top