Prelungim inscrierile – 10 august

Vă rugăm SHARE: Prelungim până pe 10 august termenul până la care te poţi înscrie ca voluntar în Ajungem MARI. 3 ore petrecute cu copiii înseamnă un carusel de emoții și o oportunitate de a vă descoperi împreună.

Copiii din centre de plasament au nevoie de 2000 de voluntari care să îi ajute să se dezvolte și să le devină prieteni pe termen lung și modele. Spune-le și prietenilor și veniți împreună în echipa noastră să creăm niște experiențe de neuitat pentru copii.

Înscrie-te până pe 10 august completând formularul online: https://goo.gl/forms/WJOHNetP5hNsflzy1 și trimițând apoi CV cu fotografie la adresa menționată în formular.

Modulul de voluntariat durează 6 luni și începe în octombrie. Până atunci ne vom cunoaşte în cadrul training-urilor despre nevoile copiilor și vom învăţa jucându-ne metodele de lucru cu ei. Ulterior, se va face şi repartizarea voluntarilor pe centre. 
________________________________

Ajungem MARI caută voluntari în București și județele: Alba, Arad, Argeș, Bacău, Brăila, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Constanța, Cluj, Dâmbovita, Dolj, Galați, Harghita, Hunedoara, Gorj, Iași, Ilfov, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș, Vrancea.

Mai multe detalii și pașii de înscriere, pe site:http://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-voluntar/.

 

To Top