Am prelungit termenul de inscriere la voluntariat!

Am prelungit termenul pentru că avem mare nevoie de oameni implicați! Până duminică, 12 februarie mai primim înscrieri la voluntariat pentru copiii din centre de plasament – 3 ore/ săptămână de educație și joc!

2.000 de copii din București și alte județe așteaptă noi prieteni care să îi învețe, încurajeze și motiveze să ajungă MARI!

Primul pas pentru înscriere este completarea unui formular online: https://goo.gl/forms/1U894xSmu5wL9ql02.
Găsești toți pașii pentru a deveni voluntar pe http://www.ajungemmari.ro/implica-te/devino-voluntar/.

Ce fac voluntarii? Merg săptămânal la copii timp de 3 ore și susțin, în funcție de ce îi pasionează:

– ședințe de pregătire școlară (mate, engleză, română etc.),
– ateliere creative (muzică, dans, arte plastice, teatru etc.),
– cursuri interactive de educație pentru sănătate, cultură generală, educație civică sau financiară. Totul cu multă JOACĂ!

Pe lângă cursuri și ateliere, voluntarii îi pot ajuta pe copii să descopere lumea din jur prin ieșiri educative, la film, teatru, muzee, în parc etc.

Beneficii sunt o mulțime: de la îmbrățișările și bucuria copiilor până la dezvoltarea abilităților tale Voluntarii noștri spun că primesc mai mult decât oferă. 🙂

Nu e nevoie de experiență în lucrul cu copiii, doar de 16 ani împliniți, inițiativă și dorință de implicare. Organizăm noi înainte traininguri jucăușe.

Aici poți citi povești de la ore, spuse de voluntarii Ajungem MARI: https://goo.gl/1Xf6Og.
_______________________
Ajungem MARI caută voluntari în Bucureşti şi alte judeţe: Alba, Arad, Bacău, Bihor, Brăila, Braşov, Buzău, Constanța, Galați, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Mureş, Neamţ, Sibiu, Vâlcea, Vrancea.

Ne propunem să incepem activitatea și în județele Bistrița Năsăud, Botoșani, Gorj, Ialomița, Sălaj, Vaslui, unde căutăm voluntari și coordonatori voluntari care să demareze și să gestioneze proiectul și activitatea voluntarilor.

Căutam coordonatori și în Brăila, Cluj, Dâmbovița, Hunedoara, Neamț, Prahova, Sibiu și Vâlcea care să monitorizeze și să gestioneze activitățile, dedicând 4-5 ore săptămânal. Ei vor dedica 4-5 ore săptămânal tot în regim de voluntariat. Cei interesaţi sa devina coordonatori pot trimite CV-ul şi o scrisoare de intenţie la adresa office@ajungemmari.ro. Mai multe detalii: http://goo.gl/7mqwzV.

To Top